Ens coneixem una mica més?

Mercè Anento

Alguns ja saben quina passió els mou des de ben petits, d’altres necessiten veure el món per descobrir qui són de veritat. En el meu cas vaig haver de donar moltes voltes per reconèixer que la comunicació i el disseny gràfic eren la meva essència principal.

Perquè Treballar amb mi?

Què faré per a tu

El meu objectiu és fer augmentar el reconeixement de la teva marca a través de noves tècniques que potenciin la teva imatge. T’acompanyaré amb honestedat, ajudant a fer que la teva marca ocupi el lloc que es mereix.

Honest

Cal vendre amb cap, t’oferiré totes les possibilitats per potenciar el teu negoci posant de relleu el que realment necessites.

Planificat

Planificarem cada acció conjuntament per seguir la millor estratègia. Perquè cada projecte s’ha de cuidar des de les bases.

Creatiu

Tindràs solucions creatives i actuals a cada procés per obtenir la màxima diferenciació en aquest món ple d’opcions.

Detallista

Cada detall compta i és necessari perquè realment tinguem els resultats que esperem. Potenciar la teva marca es mereix tot.

Tu tens el poder

La teva marca també

Construïr una marca és una experiència vital per al teu present i futur. El meu treball serà acompanyar-te per donar forma i que es mostri fidel a les teves idees i objectius. No deixis passar l’oportunitat de rebre un bon assessorament per potenciar el teu negoci i fer-lo increïble.


Tot comença per crear una marca que sigui realment única, reconeixible i distintiva.

Mercè Anento

Vols revolucionar el teu màrqueting digital?

Fem un cafè per parlar-ne! A través de l’auditoria gratuïta inicial et puc ajudar a visualitzar la teva marca en global i conèixer els serveis que més s’adapten a tu.

anento design studio

Aquesta pàgina web s’ha fet amb molt d’amor i si has arribat fins aquí, m’encantaria fer-te saber que també em pots seguir a les xarxes socials perquè em coneixis una mica millor 😉

Últims projectes


Scroll Up